Studier i Bradford, England i 12 veckor för äldsta dottern. Det är inte klokt hur fort tiden går. Kurser i medieproduktion står på programmet och hon åker tillsammans med tre andra studiekamrater från Umeå.

Hon har ju pluggat i björkarnas stad nu i drygt 2 år. I England bor hon i studentkorridor där de delar kök men har egen dusch och toalett.

Linn packar 16 september 2016

Som pappa blir man stolt. [Instagram] Över hennes driv och att hon har mål som hon förverkligar. Att kraften och nyfikenheten finns där. Det är glädjande.

Sista natten i Sverige sover hon hos farsgubben och en studiekompis har nu anslutit. De ska stiga upp vid 4-tiden i morgon, så sent blir det inte här. Tänk, nu är min äldsta dotter på väg till ett annat land för att plugga!

Allt det goda och all kraft under Englandsvistelsen, min älskade dotter!