England i 3 månader

Studier i Bradford, England i 12 veckor för äldsta dottern Linn. Det är inte klokt hur fort tiden går. Kurser i medieproduktion står på programmet och hon åker tillsammans med tre andra studiekamrater från Umeå.

Hon har ju pluggat i björkarnas stad nu i drygt 2 år. I England bor hon i studentkorridor där de delar kök men har egen dusch och toalett.

Linn packar 16 september 2016

Som pappa blir man stolt. [Instagram] Över hennes driv och att hon har mål som hon förverkligar. Att kraften och nyfikenheten finns där. Det är glädjande.

Sista natten i Sverige sover hon hos farsgubben och en studiekompis har nu anslutit. De ska stiga upp vid 4-tiden i morgon, så sent blir det inte här.  Tänk, nu är min äldsta dotter på väg till ett annat land för att plugga!

Allt det goda och all kraft under Englandsvistelsen, Linn!