Doris, hybrider & den gilla gången

Skifte i umgängesfabriken. Sonen är på plats. På honom märker man att tiden går både fysiskt och psykiskt. Det gäller att hänga med. Men vissa saker gillar vi båda och då spelar ålder och sådant ingen roll.

hitta-doris

För i morgon ska vi gå på bio. Hitta Doris tilltalar oss båda och självklart ska det vara de engelska rösterna. Ellen som Doris, det måste ju vara en höjdare (;-)

Har beställt tre nya hybrider på jobbet. De gillas av de anställda och supporten får vi klara själva på stiftsnivå. Men det fungerar bra eftersom de är väldigt självgående och det är sällan krångel med dem. Det gillas av IT-koordinatorn.

Det är lite svårt att vänja sig vid att det nu är september. Men idag har det varit fint väder och får vi några fler sådana här dagar, då får jag vara nöjd.

Det gäller att gilla den gilla gången. Gå med och kämpa med balansen för att inte åka av vägen. Funkar förvånansvärt bra just nu, även om medvetandet far och flyger åt alla håll.

4 svar till “Doris, hybrider & den gilla gången”

  1. Jo några har hybrider, men majoriteten vanliga lap top.
    Kul med Ellen som Doris! 😛 Jag har faktiskt sett Hitta Nemo, på bio, tro det eller ej!

  2. Så är det. Det är en av anledningarna till att alltfler önskar en hybrid istället för en bärbar på mitt jobb. Den ersätter även ev surfplatta som personen har, vilket gör att kostnaderna inte blir så mycker mer för en hybrid. De allra flesta är helnöjda efteråt. Inga hybrider på G på ditt jobb?

    Filmen var ok. Gillade Ellen som Doris, men saknade lite mer ”humor” eller hur jag ska uttrycka det i det stora hela. Medelbetyg.

  3. Hybriderna måste vara otroligt smidiga att frakta! Jag börjar själv bli rätt trött på min jobb-laptop som jag då och då släpar mellan två ställen OCH i huset där jag jobbar, förstås…

    Hoppas filmen var bra! 😛

Kommentarsfunktionen är stängd.