Intakt “bucketlist”

Tatueringsmässan är flyttad och personen som skulle tatuera mig kan inte komma på den nya tiden. Så mitt lilla bi får sitta kvar på kylskåpet och även denna så kallade dröm blev inställd detta år. Min så kallade lilla bucketlist blir intakt.

Tidigare detta år blev det ju inga vattenskidor för mig och nu detta med drömtatueringen. Ja, ja.. det är väl en mening med detta också att detta inte ska ske nu, detta år.

Det är för övrigt mycket som inte ska ske detta år 2016. Inte är jag bitter inte (eller?!) men nog börjar det bli lite för mycket nu som inte går min väg. Vad är meningen med det, tro?

Tidigare år har jag knappt stuckit fram hakan eftersom jag inte orkat gällande drömmar av olika slag. Haft nog att gå runt så att säga. Börjar komma tillbaka i det läget när det blir bakslag på bakslag och då handlar det inte bara om inställda praktiska saker. Det är så mycket mer som inte går min väg.

Inte är jag bitter inte…

2 svar till “Intakt “bucketlist””

  1. Ja, ”Maria” det vet jag! Men det handlar om att det ska vara ”rätt” tillfälle och kännas bra, vilket jag uppenbarligen har svårt att lyckas med. Ja, jag vet att det finns flera ställen i och runtom Uppsala, men de har inte känts ”rätt” helt enkelt när jag har kollat runt. Önskar jag hade ditt självklara sätt i att resonera kring saker och ting, men så är inte fallet. Det blir av om det är meningen och jag ska spana lika aktivt som tidigare både vad det gäller vattenskidor och tatuering av biet.

  2. Om man verkligen vill göra något då gör man nåt åt saken! Vill man åka vattenskidor då åker man vattenskidor! Vill man göra en tattoo utav ett litet bi.. så finns enbart i Uppsala runt 10 ställen du kan göra den på! Vänta inte med att göra saker du vill.. livet är för kort för sånt! ;))

Kommentarsfunktionen är stängd.