Felix

När jag var i Israel råkade Felix ut för någonting med sitt öra. Det troliga var ett kattslagsmål eftersom veterinären sa att det såg ut som ett tandavtryck i örat. Jag var som sagt var inte hemma då och A åkte iväg till veterinären med Felix.

Örat på Felix ser fint ut nu.

Han fick både smärtstillande och en penicillinkur samt medel att hålla örat rent eftersom det hade blivit infekterat och det såg inte bra ut. Ikväll har han ätit upp kuren och är färdigkurerad. Örat ser fint ut. Han längtar så att få gå ut igen.

Felix har jamat och skrikit väldigt mycket när han nu tvingats vara innekatt. Det är någonting han inte gillar och det visar han tydligt. Ofta och mycket. Ikväll ska han få sin frihet igen och jag ber till högre makter att han inte går in i några kattfajter igen. Det har kommit ett par nya katter i området på baksidan som jag inte känner igen.

Han har nu varit inne i nästan 14 dagar och en fördel med detta är att han nu är så fin i pälsen och verkar må bra kroppsligt. Ibland är han ju ute i dagar och när han då kommer hem efter sådana äventyr ser han ibland luggsliten och härjad ut.

Gosiga Felix!

Ni som följt min blogg länge vet att detta inte är första gången som Felix tvingats till veterinären. I juni 2011 såg det väldigt illa ut för Felix. Han kämpade för sitt liv, men vände och stannade kvar hos oss.

Felix fyller i augusti 12 år. Ikväll får han sin frihet igen. Älskade fina Felix!