Allt har ju fokuserats på resan till Israel, men det har hänt en hel del sedan jag kom hem i fredags:

Yngsta dottern kom i fredags och stannade tills idag. Det var roligt att ha henne hemma igen i några dagar och jag känner redan hur mycket jag saknar henne. Dagarna bara försvann tycker jag och allt gick så fort.

Maja i maj 2016

Tog ut en kompdag igår eftersom Majas stygn skulle tas bort efter kastreringen. Clabbe skjutsade mig till veterinären med Maja. Allt gick bra och ärret var jättefint.

I söndags kom A och Tofflan på besök. Vi fikade lite och jag fick överlämna några små gåvor till dem. Tyvärr kände jag mig väldigt ofokuserad och lite “borta” under den dagen, men det viktiga för dem var ju att få träffa yngsta dottern.

I måndags var det planeringsdag för kommunikationsfunktionen på Breidagård. Vision, värdegrund och spelregler gicks igenom. Kommunikationsstrategin uppdaterades och vi diskuterade våra samarbetsformer. Planer för 2016 samt strategi för 2017 diskuterades. Direkt så kanske 5% berör mig, men samtidigt är det bra för mig att vara med och lyssna och försöka begripa även det mer teoretiska.

Under den vecka jag var i Israel råkade Felix ut för ett trasigt öra. A tog honom till veterinären och de tror att han varit i slagsmål med en annan katt. Penicillin och smärtstillande till katten. Han får inte gå ut förrän tidigast på söndag och det gillar han inte. Han visar tydligt med både jamande och nästan skrik emellanåt att han inte trivs med att vara inne. Nattsömnen påverkas negativt för både mig och sonen eftersom han kan jama och skrika väldigt mycket i perioder.