2016-04-27 Maja

I morgon kommer Clabbe på förmiddagen och hjälper med transport till veterinären. Har tagit ledigt från jobbet eftersom Maja ska kastreras. Spänd är jag och lite orolig. Historierna haglar om hur det går till och jag har inte varit med och kastrerat en honkatt sedan Puttans dagar och då pratar vi 90-tal.

Hon är så fin Maja. En riktig liten pärla, idag har jag filmat henne och tagit lite bilder, dagen innan operationen. Vill ha till arkivet.

Nu börjar även lite resfeber att sätta in. Fick idag biljetterna till studieresan som vi ska göra till Israel i maj och då blev det så konkret det hela. Men jag har bestämt mig, jag ska åka dit, även om de negativa rädslorna ibland försöker ta över i mig. För jag vill se de heliga platserna med egna ögon och jag vill s a s uppleva detta med mina egna sinnen och min egen känsla. Vad den säger mig och hur jag kommer att reagera.

Detta är en chans i detta livet jag får att komma till Jerusalem och Israel. Då kan jag inte låta det gamla och destruktiva tankemönstret få vinna inom mig. Det är en chans som sagt i livet jag får detta och för det är jag väldigt tacksam.

För övrigt med mig är det ett kontrollerat kaos eller hur jag ska uttrycka det. Förvirrad och samtidigt lugn i det. Men det ligger nära ytan vissa känslor som jag vet måste upp.

2016-04-27 Maja

Men nu är det Maja som gäller. Att allt ska gå bra och att hon får all den kärlek som går i morgon. Den 15 maj fyller hon 1 år. Hon betyder väldigt mycket för mig.