2016-04-28

Clabbe ställde upp. Vet inte för vilken gång i ordningen. Inte bara med att skjutsa Maja till veterinären, utan jag kunde under operationen gå runt på Gränby centrum och handla ett par shorts och lite mat.

2016-04-28

Maja var väldigt trött efter kastreringen. Allt gick bra och återbesöket för att ta bort stygnen blir om en cirkus 14 dagar. Det roliga var att vi då kom in på min resa till Israel och jag fick ett specialuppdrag av veterinären… (;-)

Maja blev också öronmärkt och vaccinerad.

2016-04-28

Vad skulle jag göra utan Clabbe? Han har hjälpt mig många gånger och nu skjutsade han mig fram och tillbaka med Maja. Tack, Clabbe!

2016-04-28 Maja

När vi kom hem så vilade hon ingenting knappt. Ville upp direkt.

2016-04-28

Upp och hoppa på stolarna trots att hon var så trött och medtagen. Det var precis som om huvudet ville en sak och kroppen annan. Hon ramlade ett par gånger men tillslut så stabiliserade sig allt. Men hönspappan i mig kunde knappt laga lunch till Clabbe som jag hade lovat.. var orolig över Maja och kollade till henne hela tiden…

2016-04-28

Mat och vatten ställdes fram när hon var på benen. Hon åt och kräktes ett par vändor.

2016-04-28

Ja, ni ser… hon var väldigt envis och skulle upp i fönstret.

2016-04-28

Efter ett par timmar så fick hon ro och sov en stund. Då passade även jag på att ta en liten tupplur.

2016-04-28

Maja hade aptit i alla fall, även om det mesta kom upp efter ett tag.

2016-04-28

Tillslut så var jag bara tvungen att sätta på tratten. Hon bet och slickade på ärret och det går ju inte. Hon gillade inte tratten kan jag säga men tillslut så…

2016-04-28

…fick hon ro och la sig med tratten på favoritplatsen.

Nu sover hon när jag sitter och skriver detta. Ett problem har jag och det är att Felix fräser åt henne och det gör mig orolig. Tror att han känner dofter och märker att hon inte är sig lik. Maxi han bryr sig inte, han luktade lite men sen så gick han iväg bara.

Så nu vet jag inte hur jag gör i morgon. Hon är ju min lilla Maja och jag vill att hon ska må bra. Vill inte att de andra katterna ska vara elaka emot henne. Tar inga beslut nu, väntar tills i morgon bitti.