Storvreta IBK vann igår sitt fjärde SM-guld i innebandy inför en världsrekordpublik på 18166 personer i Tele2 Arena.

Bilden är lånad från Storvreta IBK Facebooksida.

Segern över Linköping skrevs till 5-4. Laget kommer idag att firas på Vaksala Torg klockan 13.00. Stort grattis till SM-finalvinsten!

Intensiv låga under lördagenDagen började för mig med en löprunda. Jag var lite orolig, det måste jag erkänna. Det var nämligen en vecka sedan jag sprang och då avbröt jag efter 4 kilometer. Hade då känning i vänster baklår och efter det har jag vilat i en vecka.

Det gick bra, även om det var tungt delvis. Ingen känning hade jag, vilket kändes så bra. Jag gick ut hårt och kroknade en del på slutet. Tog tack vare det 4 intervaller mot tidigare 2 men fick ändå en ganska hyfsad tid, 1:03 på milen.

Kroppen kommer ihåg tidigare joggingturer och det hade jag nytta av under min runda igår. Idag blir det en långpromenad eftersom jag inte tänker göra om samma misstag som tidigare genom att springa både på lördag och söndag när det är helg.

Biobesök Zootropolis

På kvällen blev det sedan ett biobesök med yngsta sonen. Han ville se Zootropolis (2016) och jag hängde på. Det var en både rolig och tänkvärd film. Den handlade om fördomar, fast i djurens värld. Tänkvärd som sagt och väl värd sitt överbetyg, 7 av 10.

I natt drömde jag mycket märkligt. Utan att gå in på detaljer så var det JAG som backade och inte gick in i gemenskapen. JAG drog mig undan och tyckte synd om mig själv. De ger mig vad jag behöver just nu, inte tu tal om saken. Tack!

Söndagen är oskriven. Väldigt skönt eftersom veckan som kommer är intensiv och fulltecknad. Veckostäd och långpromenad blir det garanterat. Har svårt att sitta still numera och göra lugna saker… (;-)