2016-04-05

Solen på väg ner. Det är min systers födelsedag. Det var en fin kväll tillsammans med henne och hennes närmaste vänner som jag också känner ganska väl. Vi träffas inte så ofta, men det är så “självklart” allting eller hur jag ska förklara det när det väl händer.

2016-04-05

En av hennes äldsta vänner är B. Här donar de med den nya tekniken…

2016-04-05

J och Å är två andra vänner till min syster. Här hjälper de syrran med nät på balkongen så Morris kan vara ute. Mycket vänliga själar.

Fick skjuts av B hem efter en trevlig middag. Det kändes bra och vi skrattade mycket. Det var ett fint firande av min syster.

2016-04-06

Den här bilden är konstig. Jag vet inte om att jag har tagit den (!). Den fanns bara i mobilkameran. Vad den föreställer? Papper på jobbet. Listor som jag håller på att gå igenom. Inventering och kvittenser på vilken dator och mobiltelefon personalen har. Har jag tagit bilden? Que? Jag minns inte att jag har gjort det, men jag ser ju att den är från mitt jobb. Håller jag på att bli galen eller totalt senil?

Tacksamhet över mycket. Över den fina kontakten med min kära syster och andra fina människor omkring mig. Över telefonsamtalet igår från vännen som gjorde mig lugnare, om förtroendet idag trots att jag dragit mig undan för att jag inte riktigt grejar vissa saker. Det är bättre, det är det med hur jag känner… men jag är ändå så förundrad över styrkan i vissa känslor. Som bara finns där och liksom inte vill kompromissa alls med mig.

Sover inget bra längre. Vaknar flera gånger varje natt. Vrider och vänder på mig. Svårt att somna om igen och ibland så känns det inte som jag sover, fast jag uppenbarligen gör det. Slarvar med kosten också. Men jag försöker inte döma mig för hårt. Jag kommer igen. Jag måste komma igen. Det finns liksom inga alternativ för mig där jag är idag.