Foto: RihannaNow

Close To You, Desperado, Woo, Love On the Brain, Needed Me och den allra bästa Never Ending visar att Rihanna är tillbaka på allvar i min musikvärld! YEAH!

Har längtat länge nu efter bra musik från den snart 28-åriga sångerskan. Tidigare så lyssnade jag en hel del på henne och det berodde främst på albumet Loud (2010) som jag bara älskade. Sen tycker jag att det gick lite i stå för henne, även om en del låtar även senare har varit helt ok. Men den där riktiga fullträffen har saknats i min musikbok.

Tills nu och albumet ANTI, som växer alltmer hos mig. Deluxeversionen innehåller 16 låtar och sex av dem får toppbetyg, världsklass! En del av låtarna kräver några lyssningar. Hon vågar experimentera och tillslut så fångar hon även mig i de lite märkliga styckena också. Det är för mig ett bra betyg på att man är stor som artist när man vågar ta lite risker och ändå lyckas eftersom det i grunden är bra musik.

Hon trilskades lite med oss när hon först bara släppte låtarna på Tidal. När man som jag redan har Spotfy, så känns inte den musiktjänsten alls lockade att prenumerera på. Men efter några dagar så kom albumet även på Spotify.

Albumet rekommenderas och den kommer att gå varm hos mig under denna tradiga februarimånad! För övrigt så kommer hon 4 juli till Sverige och Tele2 Arena! Vet ett par lyckostar som har biljetter… (;-)

Spotify, iTunes