2016-01-09

Idag har det varit djupa tankar. Kunde inte vara hemma bara utan tog mig till mammas grav. Syrran hängde på. Denna överkänslighet har mildrats med åren, så är det, men idag var det som om vissa tankar inte ville släppa greppet om mig.

Förvirrad över hur jag känner. Och ändå inte. Tror återigen att jag kan styra vissa saker men det går inte. Då mår jag ännu sämre. Follow the flow som jag så många gånger sagt till andra… så glömmer jag bort det själv…

2016-01-09 Mammas grav

Det var då skönt att “hälsa på” mamma. Och morfar förstås. Köpte ett ljus och två blommor (gerbera) från mig och syrran. En kort men fin stund tillsammans hos mamma.

2016-01-09 Syrran

Ibland behöver inte allt sägas i ord. Ibland räcker det med att träffas och göra någonting tillsammans. Träffar inte syrran så ofta och idag blev det spontant värre, men det är frågan om inte dessa stunder är de bästa, än de där då man planerar och håller på.

2016-01-09 Kafferummet Storken

Denna mäktiga räksmörgås drog syrran i sig när hon bjöd på fika. Själv nöjde jag mig med ett par koppar kaffe. Kafferummet Storken har jag hört en del om, men själv har jag nog bara varit där ett par gånger genom åren.

Fina samtal, ganska djupa emellanåt. För mig kändes det bra att kunna prata med någon om det jag just nu går och bär på. Tror att syrran kände detsamma, även om jag vet att hon har andra att prata med.

Efter fikat så blev det en sväng på stan. Tog sedan tåget hem till ensamheten. Men den känns betydligt lättare nu när jag gjorde någonting istället för att bara sitta hemma och grubbla på saker och fastna i tanken.

Det finns så mycket inom mig. Vart ska allt ta vägen?