2015-12-20 Fjärde advent

Tiden rusar. Fjärde advent och fyra dagar kvar till julafton. En sväng på tisdag i hetsen. Sen ska det vara klart.

Skrivit i min så kallade ”Livsbok” igen. Tappat modet att vara mig själv här. Finns liksom ingen lust att vara öppen med mitt liv här på bloggen mer. Mina tankar hamnar då i ett gammalt worddokument som nu börjar bli välfyllt. Känns bra att skriva av sig, även om ingen läser mina ord.

Det kanske är utveckling och insikt att känna så? Att inte vara som en öppen bok i alla lägen? Försöker se det på det viset istället för känslan av människor som vill mig illa och som stryker omkring här…

Sätter på “Allt hon vill ha – Kleerup Remix” med Ison & Fille igen. Och igen. Den ger lugn och är som de säger idag superfet på alla sätt och vis. När Ison kommer i andra versen. Alltså vilken känsla! Söker kärlek, sugen på lite lycka… jo du…

Kan väl konstatera att det är en turbulent tid, både i det lilla och i det stora. Det får räcka så här.