Nu börjar jag bli pirrig. Positiv pirrighet. Har hört så mycket gott om showen! Madonna och Rebel Heart Tour är snart i Sverige och nu är det bara dagar kvar.

Nu går det att säga att på lördag är hon i Sverige, räkna dagar och inte veckor… blir alldeles yr av bara tanken…

madonna 151019 Lauren Holley
Madonna och Monte Pittman 19 september 2015 i Brooklyn, New York.
Foto: Laureen Holley

Hon är mer än musik för mig och det har jag skrivit om tidigare. Det är liksom hela paketet med denna fantastiska själ. Hennes sätt, integritet och beslutsamhet att bestämma över sig själv och sin karriär. Ålderssnacket till exempel vägrar hon att påverkas av. Hon kör sin grej och har så alltid gjort. Det är just hennes vägran att kompromissa som tilltalar mig, utöver allt andra förstås. 

Hon är fantastiskt, har inte ord för min beundran som täcker allt jag känner inom mig när jag tänker på henne.

Madonna i Montreal
Premiären i Montreal den 9 september 2015. Foto: FabVegaR

Mitt hjärta snodde hon definitivt 1998 i och med plattan Ray of Light och det är fortfarande kvar. Det kommer tillhöra henne på ett plan livet ut. Hon tillför mig så mycket positiv energi och bara genom att lyssna och se henne kan hon läka så att ännu en dag blir uthärdlig. Trösterska av stora mått. Det finns ingen annan artist som kommer i närheten av detta som hon ger mig. Hon är för mig The Queen of Pop och kommer så alltid att vara.

Välkommen till Sverige älskade Madonna Louise Ciccone!