Fyrisån hösten 2015

Fyrisån i höstskrud.

2015-10-21

På väg till Akademiska. Stadsparken kläs av alltmer.

Först det tråkiga. Upp ett kilo. Svårt att ge fan i att överkonsumera nötter. Sen kan jag inte motionera på det sätt som jag vill och vips så går det uppåt igen. Men än så länge sitter jag lugnt i båten. Det är ju fortfarande en eka som är relativt stadig… äter fortfarande efter LCHF, även om jag numera är aningen liberalare i mitt matintag, men det är bara en aning. I det stora hela så kör jag vidare.

2015-10-21 Akademiska Sjukhuset

Sen det roliga. Allt går åt rätt håll och allt ser bra ut. Tacksamheten är stor liksom känslan av nåd.

Bra medarbetarsamtal idag med chefen dessutom. Att prata är så viktigt och många missförstånd kan rättas till. Kändes bra också att vi båda kunde vara raka mot varandra. Positivt var det, vilket känns bra.

Sammanfattar vi i sporttermer sportens så blev det idag 3-1 till det positiva!