För mig så är det musiken som står i fokus och därför är starten av Så mycket bättre 2015 den bästa hittills i programmets sexåriga historia.

Det var Niklas Strömstedts dag och jag måste säga att tolkningarna i flera fall är bättre än originalet.

Come med Jenny Berggren har växt lavinartat hos mig. Sådan känsla och så bra. När hon lallsjunger i refrängen så är jag helt såld! Så bra alltså och detta är för mig den bästa tolkningen efter några genomlyssningar! Gubben kan int sitt still…

Vart du än går med Lisa Nilsson är magisk. Hennes röst tillsammans med texten gör att jag hela tiden tänker på barnen och ögonen tåras av vissa ord. Hon gör den fantastisk och det kan bara bli högsta betyg.

One Last Time med Miriam Bryant måste ju bara bli en hit. Modernt och väldigt poppigt och hennes röst gör ju att det bara går att ge full pott, en 5:a!

Förlorad igen med Sven-Bertil Taube har också blivit allt bättre. Taubes visa av sin tolkning är inte dum alls. Han sjunger med inlevelse och det är i den genre riktigt bra. Näst högsta betyg av mig, 4 av 5.

Känsligt och väldigt skör är versionen Imorgon är en annan dag med Kleerup. Den är bra och får 3 av 5 liksom Tänd ett ljus med Ison & Fille. Normalt sätt så har jag svårt för hiphop men detta fungerar ok för mig och betyget stannar också där på en 3:a. Helt ok alltså.

Det har väl aldrig hänt att alla tolkningar i ett program fått så höga betyg? En mycket bra start av årets Så mycket bättre.

Relaterat
Så mycket bättre på Spotify