2015-10-19

I morse tände jag ett ljus.

2015-10-19

Självklart var Maja nyfiken.

2015-10-19 Maja nyfiken

Hon luktade ganska nära och kände nog att det var lite hett.

Ljuset gav mig lugn. Tankarna var intensiva. Blev så stirrig att när jag var på väg till tåget blev jag osäker på om jag verkligen hade släckt ljuset.

Telefonsamtalet från dottern fick mig i gungning så jag var faktiskt tvungen att vända hem och kolla om det var släckt. Två saker samtidigt och en sådan speciell dag, det blev lite blackout i tankarna. Men det var släckt…

2015-10-19

På jobbet tände jag också ett ljus. Ljusen under dagen gjorde mig som sagt väldigt lugn. Tankarna for och flög och jag gjorde allt för att tänka positivt. Det handlade om saker som jag inte kunde påverka mer än att just tänka positivt och be till högre makter.

En puss på pannan, en kram samt några ord har lugnat mig. Kärleken till barnen är oändlig.

Det gick bra allting. Det ser bra ut. Tacksamheten är stor.