Morgon med Maja

Hon är för härlig, Maja! I morse så var hon väldigt sugen på någonting:

Maja är sugen på…

Det var när jag stod och höll på med kaffepåsen som hon började ”skuggboxas”.

Hon var så söt så att jag tog fram kameran och så fort jag tog fram påsen igen, då ville hon ha. Det visade hon med all tydlighet i klippet ovan.

En morgon med Maja aka Majsan är alltid fartfylld. Idag så ville hon ha upp mig för mat strax efter sju. Hon kurrjamar eller hur jag ska uttrycka det och då förstår jag att hon vill få upp gubben för utfodring.

Hon är med mig i köket hela tiden. Ofta så tror hon att hon ska få någonting, trots att hon har fått mat strax innan. Ibland blir det ”race” i rummen. Hon springer och far runt såsom en ungkatt gör. Ibland så försöker hon få med sig Maxi och det händer att de ibland busar lite. Men oftast så bryr de sig inte om hennes framfart.

Efter ett tag så kommer hon till ro, i favoritfåtöljen:

2015-10-18 Maja

En morgon med Maja är alltid händelserik.

2 svar till “Morgon med Maja”

  1. Tofflan: Med Maja vet man inte… skulle inte förvåna mig att hon skulle sörpla i sig en skvätt, åtminstone om det var kallt.

  2. Vilken sötnos! 😛 Hon var ju kaffesugen förstås. Fast… jag tror inte att hon skulle gilla det sen om hon fick det. Hoppas du gav henne nåt gott! 😛

Kommentarsfunktionen är stängd.