Nytt besök hos kattungarna & Mini

Kan ju inte hålla mig borta från Mini och hennes kattungar. Så idag gick jag till Anna och Ellet för att kolla in guldklimparna live igen.

2015-09-26 Mini

Visst är hon fin, den stolta modern Mini.

2015-09-26 Citrus

De funderar på att döpa henne till Citrus, för det gulaktiga i pälsen. Anna tror att det är en hona.

2015-09-26 Citrus

2015-09-26 Citrus

2015-09-26 Kattunge

Den andra kattungen tror de är en hane. Han blir ju bara sötare och sötare…

2015-09-26 Kattunge

2015-09-26 Kattunge

Han har fortfarande inte fått något namn.

2015-09-26 Mini

En liten filmsnutt blev det också, för arkivet. [YouTube]

Fika, en bit hemmagjord snickers och lite snack föräldrar emellan var nyttigt inför stundande aktiviteter som kommer i höst.

Stannade kvar en stund till med Ellet efter det att Anna åkt till jobbet och han fick köpa ett spel till sin konsol Wii U. Att bygga banor åt Super Mario, det verkar roligt och med det satt grabben ett bra tag efter att jag hade gått.

Hemma var det oroligt på sina ställen. Hårda ord och höga toner. Själv har jag betalat räkningar och gett katterna räkor på kvällskvisten. [YouTube]

Ännu en dag har passerat i det som kallas för livet och det är någonting som pågår NU.

4 thoughts on “Nytt besök hos kattungarna & Mini

 1. Jerry Inläggets författare

  Åhh, jag var och hälsade på Ellet i ett annat ärende och gick in till kattfamiljen. Citrus var så pigg och hon till och med slickade på gubben lite… så söt och piggelin.

 2. Tofflan

  Var uppe och gosade med katterna idag på eftermiddagen. Kattungarna var galna i doften på mina händer. Vet inte om det var min duschcreme de gillade eller vad! 😛 Roliga figurer, de där två. Mini var mest irriterad och störd för nån i huset borrade.

 3. Jerry Inläggets författare

  Tofflan: Anna berättade det igår och det är den första katt jag hört som inte gillar räkor…fast Anna sa att hon inte var förtjust i skaldjur överhuvudtaget…

 4. Tofflan

  Jättegulliga!!! 😛 Jag har kollat filmerna också. Majas mamma Mini gillade inte räkor nåt vidare när jag gav henne dem som blev över efter att Anna och jag hade ätit.

Kommentarer inaktiverade.