2015-07-05

Äldsta dottern, yngsta sonen och A kom på fika. Sista dagen med riktigt varmt sommarväder enligt expertisen gjorde att vi satt på baksidan.

2015-07-05

A drog igång lite trädgårdsarbete och helt plötsligt så rensade vi båda för glatta livet.

2015-07-05

Hon var väldigt schysst som hjälpte mig med ogräset och det vildvuxna.

2015-07-05

En del av prästkragarna åkte efter att jag frågat om vad sällskapet tyckte om dem. Några sparade jag ett tag till eftersom de fortfarande blommar. Det är levande på något vis att ha dem i gräset.

2015-07-05

Nu ser man att det står en tuja där i mitten. Allt ogräs är nu borta.

2015-07-05 Hägg

I den vildvuxna häcken växer det lite hägg doftschersmin (tack Rexxmaster!) Den blommar och luktar så gott just nu.

Det kändes så bra att de kom och hälsade på mig en stund. Idag kände jag att det var gott för mig för att bryta allt mitt grubblande. Måste säga att nu ett tag efteråt så känner jag mig lugnare. Familjen är det viktigaste för mig.

Avslutar med lite skryterier igen. I förmiddags joggade jag i underbart väder. Samma sträcka som sist, vilket tog 40 minuter. 5,66 km stannade mobilappen på och det känns riktigt bra att nu klara av denna sträcka utan att stanna.

Två veckor till och sen semester.