Felix är hemma

Ni ser ju själva! Han kom hem! Efter mer än 4 dygn så stod han där igen, utanför altandörren. Jag blev så glad så att jag filmade honom efter det att han ätit.

Hade varit ute och letat efter honom tillsammans med Anna i ömsom regn och ömsom sol. Det roliga var att det sista hon sa till mig var att han skulle stå vid altandörren. Och det gjorde han!

Mycket mat har han ätit och mycket kärlek har han fått. Nu ligger han här i soffan igen, precis som vanligt. En stor sten har släppt från mitt ångestridna hjärta. Nu vill jag att han ska vara inne för ikväll…

2015-06-30 Felix

Prisad vare både Gud och Felix!

5 svar till “Felix är hemma”

  1. Jätteskönt att han är hemma igen! Jag hade precis gjort en efterlysning i form av ett bildkollage på honom igår och skickat upp – det låg väl fyra minuter innan jag fick veta att han kommit hem! 😛

  2. Monica: De tre första dagarna så kände jag bara negativitet, men idag på jobbet så ”kändes” det annorlunda.. men inte vågar jag tro på sådant.. (;-)

    Men nu är det skönt och sen så tog Sverige guld i fotbollen också.. vilken härlig dag!

Kommentarsfunktionen är stängd.