En vecka gammal i det nya

Ett besök hos syster var inplanerad denna söndag. En bit åkte vi buss och en bit fick vi skjuts av syster. Det var husesyn och nu är hon drygt en vecka gammal i det nya. Hon har fått det basala i ordning och detta blir nog bra tillslut.

2015-06-21

Syrran tillsammans med sin Morris.

2015-05-21 Morris

Morris får ha koppel på sig när han är på balkongen.

2015-05-21 Morris

Syrran bor på tredje våningen och Morris har en fin utsikt.

2015-05-21

Efter ett tag så tog vi ut katten, men det var nog ingen bra idé. Det började med att han kröp in i ett buskage och satte någonting i halsen. Hostade som en tok ett tag. Sen var det lite för livligt för Morris så han kröp helt sonika in under en bil som stod på gatan. Ville inte göra någonting mer utan det slutade med att syrran fick bära upp honom i lägenheten igen.

Syrran ska näta in balkongen och det får nog bli där Morris håller till i fortsättningen efter dagens skräckupplevelse ute. Han kändes inte bekväm med att gå i koppel utomhus utan det kändes som om han ville in till tryggheten i lägenheten så fort det bara gick.

Ellet och jag bjöds istället på fika och en pratstund. Då var syrrans yngsta dotter samt son med kompis med. Sen tog vi inte bara en utan två bussar för att komma hem igen.

2015-06-21

Delar av himlen var väldigt mörka, men vi slapp regn när vi traskade mot busshållplatsen. Det var roligt att göra den här turen med Ellet för att se hur syrran fått det i sitt nya hem.

Fyra veckor kvar till semester… men det går fort. Idag är det ju årets ljusaste dag. Nu går vi mot mörkare tider igen.. hahaha!

4 svar till “En vecka gammal i det nya”

  1. Anna och jag mötte din syrra vid Årstahallen! Då hade jag sett på Insta att ni var hos henne tidigare. Blev så paff när hon plötsligt skulle in och handla – och vi ut. 😛

  2. Tofflan: Nu är jag inte riktigt med… utanför vilken affär? Vi handlade inte med syrran utan åkte hem med buss redan 15.15… och handlade sedan helt själva i förorten.

  3. Ha ha, det var jättelustigt för vi mötte din syster utanför affären vid 16.30-tiden. Måste just ha missat er! 😛

Kommentarsfunktionen är stängd.