Redigt återfall

2015-06-20 Tarragona

Igår så hade jag hyfsat kontroll på mitt ätande. Höll mig någorlunda inom LCHF förutom gällande lite sill, lite mycket nötter och ett par chokladbitar. Men idag, då har det spruckit rejält och det är faktiskt första gången sedan jag började med denna kost i augusti förra året.

Det jag nu måste fokusera på är att inte slå på mig själv och få ångest över detta. Det är bara att ta nya tag och fortsätta. Choklad har jag ätit alldeles för mycket idag och jag har inte kunnat låta bli när det har funnits hemma. Så är det och jag kapitulerar helt inför det faktumet. Att jag helt skulle klara mitt mål, utan att någon dag “klappa igenom” det trodde jag inte heller.

Nu är det slut i alla fall. Nya tag i morgon. Påt igen och goda tankar kring fortsättningen.

Kanske är det dessa snedsteg som fått huvudet att bråka med mig? Har sprängskalle och måste ta en tablett. Det gör jag väldigt sällan, men nu står jag inte ut längre.

Midsommardagen har varit lugn förutom att jag drog ut på en liten joggingrunda tidigt i morse. Det var väldigt skönt och det var knappt en själ ute. Det går inte fort när jag älgar fram, men principen att inte stanna, den fungerar bra. Så lite vilja finns det ändå kvar i gubben även om chokladen fick mig på fall idag…

2 svar till “Redigt återfall”

  1. Tofflan: En sak har livet lärt mig och det är att jag är ansvarig för mina handlingar. Så det är inte alls ditt fel. Jag ansvarar för det jag stoppar i mig och det är ok. Nu är det slut och nu är det nya tag som gäller. (;-) Nu ska jag lyda ett av dina råd och dricka vatten…

  2. Näääää… Förlåt! Det är mitt fel!!! Men nu när du har goffat kanske du åt så du mår illa – sån där huvudvärk kommer ofta i kombo med illamående. Pratade just med din dotter också. Aj aj aj! 😮

    MEN… jag tycker att det är tungt väder, också, och det tillsammans med choklad, för dåligt med vatten, kanske lite saltbrist (om du har joggat och svettats måste du inte bara få i dig vätska utan även salt för att få balans) kan orsaka skallebank.

    Nu har jag kommit med så många OOMBEDDA RÅD och PEKPINNAR att du säkert fick MER ont i huvet! Sorry… 😦

    //En som ofta MÄSTRAT förr (i tiden)

Kommentarsfunktionen är stängd.