"Tufsan" - en månad gammal ca

Hon ser ut som en liten tufsa… född den 11 maj och en kattunge som nu bor hos yngsta dottern. När hon växt till sig kommer hon att flytta till mig och yngsta sonen. Ja, så har vi bestämt nu och beslutat var egentligen inte så svårt att ta efter att Frida bearbetat sin farsa…

tufsan2_mini

Här är “Tufsan” tillsammans med sin mamma Mini. En mamma som går en oviss framtid till mötes och tanken fanns på att även hon skulle få flytta med sin dotter, men jag vet faktiskt inte hur mina andra katter då skulle reagera? OK, med en ny katt, men två?

Sen känns också 4 katter lite väl mycket för mig, även om jag älskar detta djur många gånger mer än människan, faktiskt. Men att splittra en mor och dotter? Kommer mitt hjärta att klara av det?

"Tufsan"

Vilken skönhet!

"Tufsan"
"Tufsan" och Frida

Ni ser ju… så söt tillsammans med yngsta dottern.

Avslutar med filmsnutten som fick mig att falla: