2015-06-11 Quality Hotel Globe

Den lilla ingången till Quality Hotel Globe. Här sov jag i natt och jag måste säga att allt var ett snäpp bättre. Då menar jag inte bara boendet utan hela upplevelsen.

2015-06-11

Min proviant efter kursens första dag. Både middag, efterrätt och lite kvällsgotta i ett, allt i sann LCHF-anda. På affären så hittade jag fläsksvålar (som inte finns i de butiker jag handlar i hemma) och självklart måste jag köpa med mig en påse hem.

2015-06-11 Madonna

Reklamskylten för konserten den 14 november i Tele2 Arena med Madonna, den gillades.

2015-06-11 Quality Hotel Globe

Det är något visst med att krypa ner i hotellsängen och bara mysa.

2015-06-11 Quality Hotel Globe

Korridoren var jättelång! Jag bodde på 10:e våningen och hotellrummet den här gången var mycket mysigare och jag slapp ståhej och liv utanför. Det strulade heller ingenting i receptionen utan allt var klappat och klart.

2015-06-11 Quality Hotel Globe

Mycket ägg blir det när det var dags för frukost… skippar ju allt bröd, men tar då istället mer av annat.

2015-06-11 Globen

Frukost serveras från 06.30 och jag var bland de första. Men det kom alltfler och jag undrar om det inte var någon jättekonferens från Kina på besök, för helt plötsligt var det massor av kineser bland frukostgästerna.

Jag hade velat frysa tiden. Det var en fin stund på morgonen att liksom bara ta det lugnt och göra allt utan stress och hets.

2015-06-11 Quality Hotel Globe

Som sagt, utsikten den här gången var magnifik och jag var nästan så högt upp som man kan komma.. det var häftigt.

2015-06-11 Globen

Vi åt också lunch på samma ställe och utsikten var även här magnifik. Globen håller helt klart på att förbereda någon konsert… Måste också nämna lunchen och dess lax! Det var länge sedan jag åt en sådan god och välsmakande firre…

2015-06-11 Tele2 Arena

Tog mig sedan en redig lunchpromenad och kunde inte låta bli att köra en panoramabild på Tele2 Arena.

2015-06-11 Tele2 Arena

Tele2 Arena från andra hållet än tidigare bilder.

2015-06-11 Tele2 Arena o Globen

En liten del av Tele2 Arena och toppen på Globen samt hotellet jag bodde på. Allt på en och samma bild.

2015-06-11 Tele2 Arena Madonna

När Madonna kom upp på reklamslingan, då kunde jag inte låta bli att återigen dra upp mobilkameran.  14 november, om drygt 5 månader då är det dags att äntligen få se The Queen of Pop och samtidigt få komma in i Tele2 Arena för första gången.

2015-06-11 Tele2 Arena

Årets varmaste dag? Del av Tele2 Arena i solljus.

2015-06-11 Globenområdet

Globenområdet. Galleria till vänster och Globen till höger.

2015-06-11 Certifierad webbredaktör Företagsuniversitetet

Certifierad webbredaktör hos Företagsuniversitetet i Stockholm. Två av tre block är nu avklarade. Igår handlade det om att skriva för webben med Fredrik Wackå och idag gick vi igenom sökoptimering och hur man länkar på bästa sätt med Viktor från Pineberry på förmiddagen samt bildhantering med Jon från Retuscheriet på eftermiddagen.

Mycket var intressant och spännande att få ta del av. Att liksom komma in i världar som man sällan är i. På slutet blev det dock lite för avancerat för mig och jag kände ganska omgående att detta kommer jag aldrig att syssla med och då blir det lite svårare med motivationen ju senare det blir på dagen. Men som sagt, intressant är det alltid att få känna på andra delar av detta med att vara ansvarig för en webbplats. Saker som man sällan tänker på.

Projektet som vi nu ska jobba på fram till sista blocket i augusti är jag väldigt osäker på. Vet inte riktigt vad som krävs för att få ett godkänt certifierat papper och det känns ju lite sådär måste jag säga. Men jag ska ta tag i det i sommar, när det förhoppningsvis är lugnt på jobbet med andra saker.

Det känns som om allt bara snurrar på i ett allt högre tempo. Mitt hopp är att det efter nästa vecka lugnar ner sig en aning…

Relaterat
Kursavslut & lunchbilder (150508)