Skär gris, extrema lunchtider & Zelmerlöwplatta

Lunch i 4 1/2 timme på posten

Postens Företagscenter i Uppsala. Ovan är en skärmdump på hur de presenteras på hitta.se Ser ni något uppseendeväckande? Kolla in öppettiderna och då speciellt hur länge de har lunch! I 4 1/2 timme! Va? Först öppet i 2 timmar, sen lunch i 4 1/2 timme och sen öppet igen i 3 timmar. De har ju för bövelen nästan längre lunchpaus än vad de har öppet för allmänheten!!

Uppdaterat 150604
Erika på PostNords kundservice har i en kommentar nedan förklarat varför det står som det gör. Jag kan ju då tycka att de borde ändra lunchtiden och inkludera att de faktiskt jobbar också. Så här skrev Erika:

Såg att du funderade lite över våra långluncher. Vi har inte lunchstängt från kl 10.30 till kl 15.00 på företagscentret, under den perioden som vi har stängt är vi ute och levererar brev och paket.
Tyvärr kan den information som finns på hitta.se vara missvisande, vill man veta våra öppettider kan man gå in på posten.se. http://www.posten.se/sv/Kundservice/Sidor/Sok-servicestallen.aspx

Jag tycker att de ska ändra texten hos hitta.se så man inte tror att de faktiskt har luncher på över 4 timmar varje dag.

2015-06-03

En annan märklig sak jag såg idag under min lunchpromenad var en stor skär gris som svävande uppe i luften. Nej, jag är frisk och nyter vad jag vet och hallucinerar inte, därav bildbeviset ovan. Vet inte riktigt vad det var för jippo, men den märkliga synen gjorde jag i Kungsängen, där de bygger hus för brinnande livet.

2015-06-03

Prästkragar med en svensk flagga! Det är sommar det och idag fanns det i butiken. När kylan fortfarande dominerar så är detta åtminstone någonting som piggar upp! Jobbar stenhårt med affirmationer och stödet från de som redan gått vidare. Det funkar oftast bra och alternativ finns bara inte för att förstöra det som jag nu håller på med!

Perfectly Damaged

För dig som har Spotify så kan jag rekommendera Måns Zelmerlöws senaste platta Perfectly Damaged. Lyssna här! Someday är en riktig pärla kan jag säga… Ellet messade mig idag och tipsade om plattan!

Jag förstod att den skulle vara bra när Expressens recensent Anders Nunstedt dissade Zelmerlöw när han hade turnépremiär för några dagar sedan och de betyg han då satte på den nya låtarna.

Hans musiksmak har jag aldrig förstått mig på, när han dissar saker och ting, då brukar jag lyssna lite extra helt enkelt, som jag nu gjort med Zelmerlöw, eftersom det då brukar vara bra! Så var givetvis fallet även med Zelmerlöw senaste platta!

Så det Nunstedt säger positivt om saker och ting, det aktar jag mig verkligen för… (;-)

8 svar till “Skär gris, extrema lunchtider & Zelmerlöwplatta”

 1. Hej Erika! Så ni måste då acceptera att hitta.se skriver som de gör? Hade jag jobbat på PostNord och bara en tillstymmelse till missuppfattning råder, då hade jag i alla fall tagit kontakt med hitta.se. Som det är nu är det ju upplagt för missförstånd anser jag. Allt gott!

 2. Fint att du fick svar från posten, men det står ju faktiskt LUNCH och inget annat. Kanske dags att de ser över formuleringarna på nätet…

  Den skära grisen hörde jag om på radion idag – det handlar om nationaldagsfirande och jag tror att HSB är inblandat! 😛

 3. Hej Erika!
  Men varför står det inte i annonsen för? Hur ska man veta detta?
  Tack ändå för att du svarade på min post, jag uppdaterar den med den info du nu givit mig.
  Med vänlig hälsning

 4. Hej!

  Såg att du funderade lite över våra långluncher. Vi har inte lunchstängt från kl 10.30 till kl 15.00 på företagscentret, under den perioden som vi har stängt är vi ute och levererar brev och paket.
  Tyvärr kan den information som finns på hitta.se vara missvisande, vill man veta våra öppettider kan man gå in på posten.se. http://www.posten.se/sv/Kundservice/Sidor/Sok-servicestallen.aspx

  Om du har fler frågor och funderingar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på Postnords kundservice via telefon 0771-33 33 10 knappval 2 eller via e-post kundservice.privat@posten.se.

  Mvh Erika, PostNords Kundservice

 5. Tofflan: Visst är det konstigt med en sådan lång lunch? Måste ju stå fel.. eller? Den skära grisen var bara på himlen, fastsatt i ett rep mitt i en byggarbetsplats. Får se om den är kvar i morgon på min promenad… Vi får se om det dyker upp nya expertkommenterar under natten av de som vet allt. Vem vet? (;-)

 6. Men jisses! Postens lunchtider låter som ett stort skämt!!! Och den skära grisen… Va 17 kom den ifrån och varför??? Mycket skumt! Kanske Den Allvetande har svar.

  /Du Vet Vem 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.