Somnade först vid 2-tiden. Om detta har jag skrivit tidigare i ett lösenordskyddat inlägg. Frustrationen och måendet fick ut mig på en lång promenad. Handlade lite till mig själv. Lyssnat väldigt mycket på musik under dagen.

Har inte så mycket att egentligen berätta om denna dag. I morgon ska jag jobba och sen kommer Elias. Välsignade rutiner, välkommen tillbaka!

En egen dag utan ord. Inte med någon. Det är väl självförvållat som allt annat. Det man ger ut, det får man tillbaka. Behöver lära mig att acceptera ensamheten, utan att vilja fly ifrån den, men som sagt om detta har jag skrivit om i ett låst inlägg.

Det härliga, njutbara kommer från en norrman just nu!

Sebastian Sollerman Dont Stop

Sebastian Sollerman har släppt en låt med namnet Don’t Stop. Det är en helt fantastiskt danslåt. Han sjunger inte ett ord, men vilken komposition han har fått till! Det går bara inte att sitta still och jag tycker den är så snyggt gjord. Ren perfektion och så intelligent!

Det är inte ofta jag stöter på sådana mästerverk i den genren.. men detta är tamejfan bland det coolaste och tyngsta jag hört på många år!

Annonser