En egen dag & underbar norrman!

Somnade först vid 2-tiden. Om detta har jag skrivit tidigare i ett lösenordskyddat inlägg. Frustrationen och måendet fick ut mig på en lång promenad. Handlade lite till mig själv. Lyssnat väldigt mycket på musik under dagen.

Har inte så mycket att egentligen berätta om denna dag. I morgon ska jag jobba och sen kommer Elias. Välsignade rutiner, välkommen tillbaka!

En egen dag utan ord. Inte med någon. Det är väl självförvållat som allt annat. Det man ger ut, det får man tillbaka. Behöver lära mig att acceptera ensamheten, utan att vilja fly ifrån den, men som sagt om detta har jag skrivit om i ett låst inlägg.

Det härliga, njutbara kommer från en norrman just nu!

Sebastian Sollerman Dont Stop

Sebastian Sollerman har släppt en låt med namnet Don’t Stop. Det är en helt fantastiskt danslåt. Han sjunger inte ett ord, men vilken komposition han har fått till! Det går bara inte att sitta still och jag tycker den är så snyggt gjord. Ren perfektion och så intelligent!

Det är inte ofta jag stöter på sådana mästerverk i den genren.. men detta är tamejfan bland det coolaste och tyngsta jag hört på många år!

2 thoughts on “En egen dag & underbar norrman!

 1. Jerry Inläggets författare

  irenehild: Hej!
  Kan bara hålla med om dina ord. Det tar tid… detsamma till dig om helgen och all kraft till dig att fortsätta i samma spår. Jag har min son hos mig nu och då går saker och ting lättare. Att ge upp finns inte hos mig, även om jag svajar ibland.

 2. irenehild

  Hej Jerry!
  Det där med ensamhet är en av mina svaga punkter. Det finns mycket som är jobbigt, men ensamhet är hemskt. Jag minns inte hur många gånger jag drack just för att jag är ensam och för att glömma min situation. Det är i sig väldigt skamfyllt och fult i mångas ögon att just dricka i ensamhet. Nu har jag valt bort flaskan men är fortfarande ensam. Det tar mycket tid och energi att ändra på dåliga beteenden och lära sig acceptera sig själv och sin situation.
  Jag önskar dig en trevlig och mysig helg.
  Och glöm inte: ”Never give up!”

Kommentarer inaktiverade.