2015-05-09

Pilgrim i Tiundaland och Marialeden är tydligen någonting som mina fötter vandrar på när jag går Slingan*. En liten bit bara, men det var ändå någonting jag inte hade en susning om förrän jag såg skylten idag.

Idag var jag kvick och snabb i stegen. Nästan på väg att varva upp en nivå och kanske kanske vågar jag mig på det i morgon. Vi får se hur det känns.

2015-05-09

Ni ser ju själva, även björkarna i Storvreta börjar bli klädda. Vi går fina veckor till mötes.

Sonen mellanlandade en kortis hos mig idag. Det var så härligt att se honom och höra om klassresan. De hade varit i Västerås och roat sig på Prison Island, vilket är som Fångarna på Fortet. De sov kvar en natt också på hotell, vilket måste ha varit ett äventyr för klassen.

Modern kom strax efter, direkt från sitt jobb för att hämta upp sin son. De stannade en liten stund och A berättade om att LCF-kosten äntligen började ge lite resultat även på vågen. Det var inspirerande för mig att höra. Efter mer än 270 dagar så behövs sådant…

* En runda jag tar runt byn, som är ca 4 km lång.