En förstärkt frukost på LCHF-vis… [Instagram] kickade igång dagen. Två koppar kaffe på det och synen av ovanligt många vältränade människor i matsalen. Svaret om varför är att det pågår någon form av fitnessgala i Globen.

2015-05-08

På väg till frukosten passerar man detta bygge. Igår kväll hördes det hög musik (som jag tror var ifrån denna “låda”) och jag kunde omöjligt sova av det dova dunkandet. Mitt rum ligger rakt ovanför och det slutade inte att låta förrän klockan var 23.15. Tycker det är dåligt att de inte kunnat förutse detta och antingen isolerat mera eller helt enkelt placerat denna scen (som jag tror att det är) på ett ställe så det inte stör hotellgäster som faktiskt vill sova i anständig tid.

Ytterligare ett minus för Quality Hotel Globe.

Nu kanske jag uppfattas som en riktig gringubbe men när man nästan måste vara raketforskare för att få ok värme på duschen, då blir jag bara negativ till det mesta och det kan inte en bra frukost väga upp… dessutom har de tagit bort alla alternativ och numera är det en och samma duschtvål till allt. Dåligt och med tanke på vad det kostar att sova här ett dygn, så tycker jag det är en sämre service än tidigare.

2015-05-08

Nu ska jag försöka greja en ny kursdag med entusiasm och ett uppriktigt intresse. Det går säkert bra, men jag har tyvärr alldeles för mycket tankar kring andra saker och tror att det kommer att påverka hur mycket jag kan ta in på kursens andra dag.

Mina sociala skills har utmanats ordentligt och psykiskt är jag redan ganska slutkörd. Hoppas att det fungerar en dag till, där målet är att klara kallprat och ord om sådant som så många andra är duktiga på. Har fortfarande så svårt att ta mig själv på allvar. Vet inte varför jag hela tiden går i sådan försvarsställning och inte tar för mig. Detta ger mig fortfarande ångest och tanken på att exponeras inför okända människor plågar mig.

På´t igen bara…!!