2015-05-07

Kursstart idag för kursen Certifierad webbredaktör hos Företagsuniversitetet i Stockholm.

2015-05-07

Lokalerna ligger högt upp…

Sammanfattningen av första dagen är att det var mycket teori och en del nya tankar. Svårt att sortera ju mer klockan gick, och efteråt var jag ganska fullproppad av intryck… och då var kvällen inte ens slut… (;-)

2015-05-07

Var ju här för ett par år sedan och det ser inte alls ut som då. Quality Hotel Globe har växt och rummen är många. Tyvärr var det lite negativt för mig när det strulade med betalningen och den nya servicelinje som personalen håller. Det slutade väl dock men jag tvingades ringa jobbet så att de faxade en garanti för att de skulle betala.

Sen när jag kom tillbaka för att checka in påstod de att de inte fått faxet först och jag blev lite stirrig då. Men när det är många kockar inblandade så kan även hotellpersonalen missa och faxet låg ju där! Men som sagt, det var lite väl rörigt för att upplevelsen ska bli helt positiv för mig.

2015-05-07 Quality Hotel Globe

Tillslut kom jag upp till rummet som ligger på sjunde våningen. Vilade en liten stund för att sedan möta upp en kär gammal nätvän som jag faktiskt inte träffat IRL tidigare, trots att vi haft kontakt sedan 2002… minst… vi kom inte riktigt fram till när vi fick kontakt första gången…

2015-05-07

Att träffa Kim var en mycket märklig upplevelse, på flera plan. En fin människa där kallprat inte existerar överhuvudtaget. Det är så befriande att liksom gå all in direkt… Här tillsammans med sina mysiga hundar Sebbe och Clifford.

2015-05-07

Vi tog en promenad med Sebbe och Clifford. Pratade om saker som om vi umgåtts i många år… och på ett sätt så har vi ju det… (;-) Det kommer ta ett tag för mig att smälta detta möte.

Han kändes så självklar på något vis… kan inte förklara det på annat vis…

2015-05-07

I en oproportionerligt bred gångväg vid Gullmarsplan hittade jag denna skylt.

2015-05-07 Globen

På väg tillbaka till hotellet…

Nu ska jag försöka varva ner efter den här händelserika dagen. Kanske kan lite sömn få saker och ting att bli begripliga i mitt medvetande?