2015-04-28 Hallon

Frysta hallon. Min nya drog. Drar i mig flera paket i veckan. Så gott och något som jag inte kan låta bli. Idag så blev det hallon i efterrätt till den köttiga middag som äldsta dotterns kompis C bjöds på när hon kom och hälsade på mig och sonen.

Hon får mig att tänka till och vi är på samma våglängd gällande många saker. Det är lätt att tycka om henne just för den inställning hon har till livet. Det sitter inte i antal år den klokhet som vissa själar besitter.

Tidigare på dagen hade jag lönesamtal med chefen. Förväntat utfall och därför så blev jag inte så besviken. Den slutsats jag drar av timmen är dock positiv och att samtal alltid är bättre än motsatsen. Saker och ting reds ut och jag blir till fullo medveten om mina fördelar och mina brister på arbetsplatsen.

2015-04-28

Med snigelposten fick jag idag äntligen lite respons från min nya husläkare. Bättre sent än aldrig och för varje år som går så är ordet normalt i dessa sammanhang riktigt fint att få höra.

I morgon ska jag under 24 timmar kolla mitt blodtryck. Detta för att kolla upp om mitt höga värden senast var en tillfällighet eller inte.

Längtar till äldsta dottern och Umeå! Att få vara i hennes liv och det hon är med om just nu. Längtar efter yngsta dottern och att få fira sista april med henne och T. Fina saker som ligger framför mig.