2015-04-12

Den lokala butiken öppnar redan klockan 8, så min dagliga promenad i kombination med handling kunde jag ta tag i så fort jag var klar med morgonrutinerna.

Väntade besök mitt på dagen av Clabbe och ville handla upp lite lunch som jag skulle bjuda på. Fick också fart på sugaren och var klar bara fem minuter innan gästen min dök upp. Det kallar jag för bra tajmning… (;-)

2015-04-12

I lätt regn tog vi oss an äppleträdet. Det var Clabbe som tog kommandot och jag plockade mest upp grenarna. Han hjälpte mig också med stickbuskarna i ena hörnet av tomten. Sen fixade vi lite med hans dator samtidigt som jag drog igång lunchen. Det är fint med en sådan vän där vi kan hjälpa varandra vid problem.

Historien mellan Clabbe och Maxi är komplicerad. Numera vågar sig Maxi dock vara kvar i huset när Clabbe är på besök.

Kolla vad som hände vid dagens besök:

2015-04-12
2015-04-12
2015-04-12
2015-04-12

Lite senare i soffan:

2015-04-12

Slutet gott – allting gott?

Nja, han är ändå lite på sin vakt. Både lite rädd men ändå så nyfiken och vill fram. Beter sig verkligen helt annorlunda när Clabbe är i huset, även om det idag var mycket bättre än tidigare.

Känner mig trött och helt slut i kroppen. Ber om en natt då jag kan få sova några timmar i sträck åtminstone…