En lillasyster ändrar siffror

Jag och min syster 1968

En gång för länge sedan… 1968 togs bilden och här poserar vi så fint tillsammans, jag och min lillasyster. Idag ändrar hon siffror och även om vi inte firat varandra något speciellt genom åren, så vill jag ändå i år uppmärksamma hennes födelsedag.

Julen 1980

1980 så firade vi jul tillsammans och jag tror bilden är tagen hos vår pappa. En av få bilder på oss.

Stort grattis min kära syster! Tänker på dig och är med dig i tanken i den tuffa tid som nu råder. Men som vi båda vet, ingenting varar för evigt och saker och ting förändras. Att vila i den vetskapen ger kraft och energi att komma vidare.

Hoppas din dag blir trevlig och att du får lite inre frid och lugn. Det är du så värd, min lillasyster!

3 svar till “En lillasyster ändrar siffror”

  1. Mona: Det var så lite så. Hoppas att dagen var bra.

    Tofflan: Ja, det kanske vore något att satsa på för att bli lite sötare idag… ? (;-)

Kommentarsfunktionen är stängd.