2015-03-24

Utefika på jobbet och premiär för året!

2015-03-24

På förmiddagen så höll jag mig inne, men efter den numera obligatoriska promenaden på lunchen så blev jag sugen att ta mig ut på jobbets baksida. Kaffesuget är numera även starkt mitt på dagen.

2015-03-24

Att stå lutad mot husväggen i solskenet var mumma och så härligt för både kropp och själ.

2015-03-24

Solen höll sig kvar på eftermiddagen, så då passade jag på under fikat att få njuta av solen lite till.

2015-03-24

Några till vågade sig ut… Inga stolar och bord är ute ännu, så det var bara att ta med sig en stol inifrån och sitta en stund med kaffekoppen i näven. Så skönt och livgivande.

När jag åkte hem så hände en grej på bussen. Vi passerade en livligt trafikerad utfart och precis framför oss så kör en kombitaxi ut och bussen måste väja ut på motsatt körriktning för att komma förbi. Det var en otroligt tur att det inte kom någon bil och mötte oss. Hujedamig vilken tur vi hade…

Men i alla fall, sen när chauffören svänger in på en hållplats för att släppa av folk, då åker taxin förbi oss. Då visar chauffören fingret! Det var så oväntat och jag måste säga att det skulle nog jag också ha gjort, för den taxin körde vårdslöst och hade kunnat orsaka en olycka med sitt beteende… men tala om förvånad när chauffören visade fingret, mitt i avsläppandet av passagerare…

Jag  har också visat fingret en gång till en bilmarodör. Den historien har jag berättat tidigare, men jag blev så upprörd när bilen körde om mig när jag stod och väntade i en utfart för att få köra ut på den stora vägen. Så fräckt och jag kokade av ilska. Körde ikapp bilen och visade fingret. Efteråt så blev jag lite rädd och tackar för att det inte satt några galningar i bilen. Då hade jag nog inte kunnat skriva dessa rader. Men det visar ju vad ilskan kan göra med oss människor. I stunden och ögonblicket så sker mycket oövertänkt. Inte var jag stolt över mitt agerande inte…

Elias är snorig. Igen. Vet inte varför han blir det så ofta… allergi eller vad? Något hos mig som han inte tål? Han var ju sjuk förra gången han var här också… tråkigt och lite jobbigt…

I morgon så ska jag köpa nya byxor. Hoppas att jag tappat ytterligare en storlek. Det vore så inspirerande och ge mig själv en klapp på axeln att kämpa vidare. Ibland är det tungt och jag svajar till… behöver all push och kraft jag kan få för att fortsätta på samma fina väg.