2015-03-09
Långpromenad i det blåa och cirka 10 plusgrader.

Vikten står i princip stilla. Sedan tre veckor handlar det om hekton, så nu är det dags att sätta in en ny växel. Trettio minuter snabb promenad varje dag. VARJE DAG! Tills vågen ger mig kilon igen… och fortsättningsvis också förresten så kommer motionen ta en allt större plats i detta fläskförminskningsprojekt.

Sen ska jag ta bort vissa saker som jag lagt mig till med. Jo, man kan överäta även om man kör LCHF-kost. Naturella nötter, finncrisp och hallon, behöver inte säga mer…

2015-03-09

Jag vet att jag inte ska vara så resultatinriktad, men nu är jag som jag är och resultat vill jag se, så detta blir den nya given. För jag har gett mig fan på att väga enligt mitt mål den där dagen i november då mina siffror obönhörligen tippar över till gubbe med stort G.

Såg hela lekamen i naturell skrud i en av de där läskiga speglarna jag har och hajade till. Av skräck! Vafan tänkte jag, händer det ingenting… men jag vet ju att det är just kistan som försvinner sist av allt.. men nu måste jag elda på lite mer efter den skräcksynen jag hade.. huvaligen så obehagligt det var!

Så nu blir det inget extra inom LCHF-kosten, utan jag ska bita ihop och sen gå som en galning minst trettio minuter om dagen. Då menar jag gå i snabb takt så att mina fläskiga ben går som trumpinnar och med en andning som kan blåsa upp en ballong på sekunder!

Finns ingen annan väg nu, jag har bara ett liv här så… pronto och marsch!