Madonna till Sverige i november!

Dagens ljus är beskedet att Madonna kommer till Sverige den 14 november! För första gången ska hon uppträda i Stockholm, där hon har valt Tele2 Arena.

Biljetterna släpps den 16 mars klockan 09.00 HÄR! För mig handlar det inte om utan hur mycket jag kommer att få betala för min biljett. För att få se henne ytterligare en gång har inget pris, det är någonting jag bara måste göra.

I dagsläget är det 35 städer som kommer att få besök av The Queen of Pop och hennes ”Rebel Heart”-turné. Turnén startar den 29 augusti i Miami för att sedan den 4 november fortsätta i Europa och Köln. Turnén når alltså Sverige och Tele2 Arena i Stockholm lördagen den 14 november. Dagens underbara nyhet! YEAH! Hon avslutar allt i Glasgow den 20 december.

Sen så verkar det som om våren 2016 är vikt för Asien och Australien.

Hela turnélistan finns på hennes hemsida!