Han berättar inte så mycket. Är ganska hängig idag och det förstår jag. Är man uppe och lanar till klockan 4 på morgonen, då blir det en hängig och trött söndag. Han fick skjuts hem, så jag fick vänta på att ta mig ut. För ut var jag tvungen att ta mig idag.

*Slingan i ett rasande tempo. Bestämda steg. Det gick nog i rekordfart. Rekordslinga? Men jag behövde verkligen gå av mig. Drivs av någonting starkt inom mig. Jag är inte ensam och det är en fin känsla. Tvivlet slår ibland kilar i mig, men ganska fort så får jag förnyad kraft och orkar vidare.

Det är så mycket känslor numera att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av allt. Sorteringen funkar inte riktigt. Det är både härligt och jobbigt. Ibland nästan på samma gång och hur konstigt låter inte det?

Så skönt att vara i mars nu. Bästa tiden ligger framför. Gillar våren och framförallt sommaren. Avskyr hösten och allra värst är vintern.

Det är en fin tid som kommer!

* En runda jag tar runt Storvreta, som är ca 4 km lång.