2015-02-02

Känner ett inre lugn. Är ganska säker på att det är svallvågor av besöket i fredags hos mediet. Det är sådant jag tror på. Som bär mig.

Fick så bra råd av honom. När jag är på väg att fastna i någon tankeloop, då bryter jag bara av. Det funkar faktiskt riktigt bra.

Detta med mitt självförtroende. Tog några bilder på mig själv i morse. Givetvis i terapeutiskt syfte. Acceptans att åldern gör sitt och skrynkligheten tilltar, både här och där, men också att synas med bild på min blogg. Bryter tanken direkt när jag ömkar detta för hårt. Även det fungerar bra. Bättre än förr.

Gör mitt bästa och försöker hela tiden. Misslyckas ibland, men då ömkar jag det inte. Går vidare och försöker lite bättre till nästa gång. Försöker heller inte lägga energi på sådant som drar energi ifrån mig. Ignorerar och går vidare.

På jobbet är det intensivt, men inte negativt. Full rulle och mycket att göra. Vara behövd och veta om det. Tro det åtminstone. Det är också viktigt.

I helgen som kommer ska jag ta bilder för Teologifestivalen. Bilder som ska publiceras på stiftets Instagram samt Facebookkonto. Det är väldigt spännande, men lite nervöst. För ett år sedan så hade jag inte vågat. Hade backat och sagt att inte klarar jag av detta. Men nu tänker jag försöka och spänna bågen lite.

För det är ett stort evenemang (ca 1000 deltagare) och jag har ju generellt lite svårt för stora folksamlingar och då speciellt mingel och så kallat kallprat. Det är för mig verkligen en utmaning att ge mig in i sådant, oavsett vad det handlar om. Men jag känner att jag vill utmana mig själv nu.

Vi är dessutom två på kansliet som ska bevaka detta för Uppsala stift, så vi kommer att försöka dela upp oss och täcka så mycket som det bara går. Vill ju göra ett bra jobb. Vill ju att det ska bli bra bilder dessutom. Så visst är jag spänd…

2015-02-02 Felix & Maxi

Felix nosar lite på Maxi. I morse vid utfodringen. Gulliga gubbar. Fyller 11 i år.