2015-01-27

Idag målades väggen utanför mitt rum i samma färg som övriga våningen.

Idag sumpade jag en lunch med Clabbe. Helt sonika glömde jag bort det, trots att det var inskrivet i almanackan. Fick ingen avisering en kvart innan, som jag alltid brukar få. Så jag satt och jobbade och var djupt försjunken i webbandet. Hade inte en tanke på lunchdejt…

Klockan gick och när C försökte ringa mig funkade det inte. Det var telefonsvarare på och det är ju också konstigt. Men det var dåligt av mig att inte komma ihåg detta, rentutav pinsamt! Efter ett långt samtal i afton, är jag förlåten och ett nytt försök ska göras lite längre fram…

Hämtade äntligen ut min andra blodtrycksmedicin idag. Huvudet är inte med mig och pannknacket har tilltagit. Förhoppningsvis släpper det tills i morgon. För det är nu två personaldagar på gång uppe på stiftsgården i Undersvik som gäller nämligen… …och då måste även skallen vara med!