Bucketlist – att göra det man mest av allt vill innan det är över för den här svängen. Det jag vill hinna med innan jag går över till Andra sidan och ja, det är i mest önskad ordning så att säga:


2002 döptes Ellet av min fina arbetskamrat Allan som numera inte finns med oss. Han har även döpt tjejerna.

* Få uppleva mitt yngsta barns 50-årsdag
Då kan jag lämna in och känna att de klarar sig själva. Skulle både kropp och själ orka så är jag nästan 87 år… vem vet? Kanske är det krut i gubben då? Men just att få vara med om detta, det står högt på agendan numera. För att jag vill och då har varit med dem alla då de passerat de femtio. 37 år till som Jerry? Jo, jag tackar jag… (;-)

Madonna
Tänk att sitta och vänta bakom scenen…

* Backstagepass på Madonnakonsert
Är helt säker på att jag skulle svimma av då och drabbas av kraftigt hjärtflimmer. Kanske skulle min högsta önskan (se ovan) då få ett abrupt slut… hehe 

Detta är en av de önskningar i mitt liv som jag tror är minst troligt att jag får vara med om. Varför jag liksom? Men man kan väl få drömma? Tänker mycket på henne och hur det skulle vara att få träffa henne på riktigt så att säga.

Hon är ändå med mig genom musiken och drömmarna, denna fantastiska själ!

Åka vattenskidor
Har alltid varit en dröm hos mig…

* Åka vattenskidor
Vet inte varför, men det har alltid varit någonting som jag vill göra. Nu finns ju inte förutsättningarna för att det ska bli av bara sådär. Men någongång innan benen ger upp, så vore det en trevlig erfarenhet.

Kanske finns det någon som kan puffa mig i rätt riktning gällande denna dröm? Nummer tre på min drömlista.


Tänk att ha den här lilla rackarn med sig överallt…

* Tatuera ett bi på ena axeln
Det finns en studio i byn, men jag har aldrig kommit iväg. Motivet vet jag också, så det är väl bara ren och skär snål- och slöhet som ligger bakom att biet inte sitter på axeln. Han är ju ganska stark i färgerna så billig tror jag inte att han blir.

View of Sydney Harbour by photoeverywhere.co.uk
Får jag någon gång se Sydney live?

* Resa till Australien
Island och Irland är redan klara och nu är det den dyraste och längsta resan kvar. Många timmar på plan och en mycket välfylld plånka behövs. Frågan är ju om jag någonsin kommer att ha råd med denna högt önskade resa? Att vilja är inte detsamma som att kunna.

Vilken är din egen bucketlist?

Blogga om det och länka gärna hit. Nu vet jag att bloggarna är ett utdöende släkte, men det kanske finns någon kvar därute?