En liten eftermiddagslur gjorde den här gubben gott. För lite vresig och snedvriden har jag allt känt mig idag. Har mina aningar, men egentligen så handlar det inte om något väsentligt, det är mitt lilla stora Ego som försöker ånyo… (;-)

2015-01-24

Har slutat att tjata så promenaden till den lokala butiken gjordes mol allena. Som ni ser så har vintern byn i ett stadigt grepp. Idag blåste det dessutom en del, vilket gjorde att det var riktigt kallt ute. Apoteket var stängt, så nu är det fara och färde för blodtryckshöjningar… (;-)

Kvällsvard, lite nyttigt gotta med bland annat den stora favoriten inhandlades:

2015-01-24
Tror ni jag kunde spara påsen till i afton?

Paranötter 100 gram. Endast 3 g/per 100 innehåller kolhydrater, så det är bara att svepa. Tyvärr så verkar en av de anställda på Coop i Storvreta bli alltmer grinig och nonchalant, ja nästan otrevlig. A var dit häromdagen och då visste karln knappt vad paranötter var för någonting och inte fanns det i min butik. Men som ni ser, så fanns det visst och det var fler påsar till som låg i hyllan. Får man ha så dålig koll som anställd? Där kan man ju verkligen snacka om nöt! Dock ingen välsmakande…

Mot mig var han otrevlig för ett par veckor sedan när jag frågade om det fanns någon julmust light kvar. Svaret var hånande och det kändes som om, hur kan du ens fråga någonting så dumt. Hur kan du ens tro att vi har julmust light kvar så här långt efter jul? ICA hade i alla fall kvar… nej han har förvandlats till en riktigt otrevlig typ, för så uppfattade jag inte alls honom tidigare.

Nej, nu tenderar jag att bli otrevlig och smida konspirationsplaner. Även mot anställda på Coop i Storvreta (;-) Jag älskar ju ALLA människor.. *visslar* det finns ju alltid en anledning till hur folk beter sig. Att ta ett eget ansvar, det finns ju inte på kartan!! *visslar ännu mer*

Det är lika bra att få ur sig all skit när jag ändå är i stöten. Denna förbannade altandörr, som jag öppnar hundra gånger om dagen! I natt så jamade Felix och jag gick upp, öppnade men inte ville han gå ut! Gick och la mig igen, och så var det dags igen en kort stund senare. Då surnade jag till rejält på honom, men han ville inte gå ut. Vete fåglarna vad det var för fel på honom?!

När det hände en tredje gång, då gick jag inte och lade mig igen förrän han var ute! Då var jag så irriterad och hade sen dessutom svårt att somna om. Så nog behövde jag en middagslur idag!

Maxi var nog också arg på honom av någon anledning för sen idag när jag satt i soffan så kom Felix lite för nära och då vevade han till honom rejält. En redig kattvinge som gjorde att Felix pep undan. Han har svårt för närhet Maxi och då speciellt av sin bror.

Det är ovanligt att de fajtas. Ibland kan Felix jaga Maxi, men det är inte ofta. Felix har lite lekfullhet kvar i sig medan Maxi förgubbats helt och inte vill göra någonting roligt. Enligt Felix dårå…

En första riktig speldator är beställd till grabben. Det är ju hans stora intresse och likasom att köpa hockeyutrustning eller jag vet inte vad, så köper jag detta till min son. Detta är nu inte alls någon värsting, utan mer en första speldator. Förhoppningsvis så håller den ett tag, den han har nu fungerar inget bra och han kan inte spela ett av sina favoritspel längre.