Äldsta sonen stod i kassan när jag på lunchen tog en sväng förbi Myrorna i Uppsala. De hade idag nyinvigning efter den stora vattenläckan i höstas! Mycket folk och god stämning!

2015-01-23 Myrorna Uppsala

Tre böcker för 48 spänn! Billigt värre och eftersom det var invigning så fick man en på köpet så att säga. Memoarer är min melodi, så nu har jag en liten hög på kö.

Håller just nu på med Gudinnan – Marilyn Monroes hemliga liv som jag fick av Johan i julklapp! Ett par kapitel åt gången orkar jag med, men det är så mycket bättre än tidigare, då jag inte läste på nästan ett helt år!

gudinnan

Denna bok är intressant eftersom den är tjock som sjuttsingen och verkligen på ett djuplodat sätt avhandlar Marilyn Monroes liv. Har väl läst en åtta kapitel och redan har jag stött på saker som var helt nya för mig! Bland annat om hennes psykiska mående och att en del troligtvis funnits i släkten i tidigare generationer.

Det var så roligt att se äldsta sonen i butiken. Han var trevlig mot kunderna, fixade problem i kassan och kändes så naturlig i sin arbetsroll. Jag hoppas så att han får stanna kvar. Han har jobb till i sommar på Myrorna, sen är framtiden oviss för grabben.

Idag firar jag med pukor och trumpeter inom mig! Det ljuder och far och energierna har vänt tillbaka igen. Yngsta sonen is in da house!!