Det är bra just nu. Jobbet flyter på och det fungerar allt bättre i arbetslaget. Dagarna utan mina änglar, de funkar också och är helt möjliga utan ångest och oro. Har någon form av inre ro just nu. Inte så där överdrivet så att jag flyger, utan det är helt ok. Det räcker långt det.

Sen är det ju detta också med min vikt. Helt plötsligt så har det tagit fart igen. Så känns det i alla fall. Tycker att mina byxor som jag köpte förra månaden redan börjar kännas stora. Det är positivt, även om inköp av ännu mindre brallor snart blir ett måste. Skärpets nya hål räcker snart inte heller till. Tala om härliga problem.

Försöker fokusera på det positiva och inte tänka på det som är negativt kring mig. Lyckas ganska bra och faktiskt även med mina egna tankar. Märker ju att ibland så intar jag en negativ hållning från början, utan att ha reflekterat. Gamla vanor och ett sätt som jag nu är mera medveten om. Ännu lite till. Bara det gör saker och ting bättre.

Pratar lite mer, stannar kvar en stund längre och är intresserad. Positivt dras ju till positivt och lite så är det just nu. Har lite svårt för negativt och sådant som fastnat. Drar mig nog undan omedvetet och dras till positiva saker istället. För det är ju så och det har sagts så många gånger på min blogg och nu känner jag verkligen av det i realiteten, att det man sänder ut, det får man tillbaka.

Har åtagit mig en grej som blir en prövning. Under två dagar dessutom, men jag måste försöka att socialisera mera och jag känner att den vänliga sidan av mig vill utvecklas. Vad kan gå fel egentligen? Att jag gör bort mig och inte klarar av uppdraget, men vad då då? Vad gör det? Ger jag mitt bästa så har jag gjort det jag kan s a s. En ledtråd: Teologifestivalen!