Morgonkampen var tuff. Men jag masade mig upp och tanken på att få träffa äldsta dottern gav mig extra energi. Det var så roligt att få se henne igen på jobbet. Jo, hon jobbade extra samma dag som hon kom med flyget från Umeå… (;-)

Vi åt sedan lunch tillsammans med A på Aikins Sushi. [Instagram] Hon hade varit på stan och handlat det sista inför julen gällande klappar och sådant.

2014-12-19

De var så gulliga emot mig när jag sa att jag inte åt ris. Då fick jag lite extra sallad på min tallrik med kycklingspett.

2014-12-19 Aikins Sushi

Det var jättegott!

2014-12-19

När jag så ståndaktigt står emot chokladen på jobbet, blir det en bild istället. Får njuta av bilden av choklad istället för att känna smaken. Det är lite tufft nu så här nära jul, när det bjuds på chokladbitar både här och där.

Äldsta dotterns kompis C skjutsade sedan hem oss till mig och jag bjöd på fika. Hon berättade sedan väldigt intressanta andliga saker som hon varit med om. Vi pratade en hel del om detta på ett sätt som var väldigt inspirerande för mig och jag tror även för dem. Det gav mig öppningar som jag inte klarat av att hitta själv den sista tiden. Tack!

Vi hör alla ihop, sammanvävda likt ett spindelnät. Det var fint att bli påmind om det.