2014-12-16

Fyrisån genom den mindre förorten bredvid den lite större förorten som jag bor i.

2014-12-16

Övermod tog mig till Vattholma idag. När man bor i Storvreta väljer DHL av någon outgrundlig anledning köra paketen dit och inte till Uppsala. Storvreta saknar en DHL Service Point som det så fint heter… (;-( och då tycker de att just Vattholma är bäst för oss att hämta våra paket.. hmmm

Fast det var inte så farligt med resandet. Jag tog Upptåget från Uppsala och det tog inte många minuter så var jag framme. Det var sedan en liten promenad till butiken.

2014-12-16

På vägen passerade jag en bagarstuga. Miljön var ganska tjusig omkring mig.

2014-12-16

På just den väg jag gick så bodde alla i liknande hus. Stora fina röda trähus.

2014-12-16

Efter uträttat ärende åkte jag återigen med Upptåget. Det gick fort och visserligen fick jag gå en liten bit, men det var helt ok. Fast det var väl sjuttsingen om inte DHL kunde skaffa sig en partner även i Storvreta?

Anledningen till att det nog var lite övermod detta är att jag de sista dagarna varit så fruktansvärt trött. Ja, så trött att jag idag gick in till min chef och berättade som det var, att jag inte orkar jobba hela dagar just nu. Till saken hör också att min förkylning och halsont börjat leta sig neråt bröstet och det skrämmer mig lite.

Har haft bröstsmärtor på ett sätt som jag inte haft tidigare. Jag har haft en otrolig tur genom åren och oftast klarat mig med enbart halsont. Fast nu fick jag höra att det är fler som har haft liknande problem den senaste tiden på jobbet. En annan arbetskamrat med liknande symptom gav mig ett rör med piller som ska funka bra mot just detta. Tack G för detta, det var mycket vänligt!

Precis som igår somnade jag direkt när jag kom hem och precis som igår så sov jag ett par timmar. Det funkade ändå att sova som vanligt igår och det visar ju på att någonting inte är riktigt som det ska. Det bästa i det hela är att jag inte fått någon feber… ….ännu.. skulle jag få det, då blir jag orolig, men jag får hoppas nu att dessa piller biter på en gammal trött och lealös gubbe som mig.

Paketet är hemma nu i alla fall och nu väntar jag “bara” på ett till så här i julklappstider. Hoppas inte att det är DHL som ansvarar för även det… …då lär jag få se bagarstugan en gång till.