Samma mönster i natt. Vaknade kring halv fem och var genomsnorig. Rethostan drog också igång under ett bra tag och det är först nu när jag dricker kaffe som det börjar bli bättre. Klockan är nu kvart över sex.

Musikhjälpen 9 december 2014
När detta skrivs är det Linnea Henriksson som håller i Musikhjälpen.

Det är tur att Musikhjälpen nu finns som sällskap. Det är mysigt att ha TV:n på och följa dem. Petter har gjort ett utmärkt jobb de timmar jag har sett i alla fall. Följer dem även på Twitter och Instagram ganska regelbundet. När detta skrivs så har de fått in över 370 000 kronor!

En låt har jag själv önskat och jag tänkte göra som förra året. Önska mig två låtar varje dag, vilket ger ett fint tillskott från mig till kampen mot HIV. Att få någon av dem spelade, det har jag inga illusioner om, så jag lägger upp dem här hos mig istället… (;-)

Önska själv en låt och var med och stöd genom att skicka ett SMS till nummer 72 999. Inled meddelandet med summan du vill skänka 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Skriv sedan artist, låt och motivering.

Vilken låt jag önskade? Denna som jag just nu är mycket förtjust i: