Idag gick det inte längre. Hela veckan har jag kämpat och kört på, även fast jag har känt mig hängig och vissen. I morse när jag vaknade värkte halsen i kombination med en trötthet som bara gjorde att jag inte kunde göra annat än att vara hemma.

Att inte tänka på jobbet i rådande situation är svårt. Men jag ska försöka sova mig friskare. Det brukar funka…

Sjukstugan är komplett genom att yngsta sonen också är sjuk. Han har också ont i halsen och snorar en hel del.

Orkar jag idag kommer jag ändå att försöka förstärka upp julerier hemma. Plastgranen är inte monterad och klädd. Bilden visar hur fin den blev förra året.

Drömde i natt en väldigt läskig dröm om ont och gott. I organiserad form som skrämde mig väldigt mycket. Vet inte riktigt hur det relaterar till det liv jag lever idag. Men det var väldigt obehagligt att få uppleva en dröm där det var så svart eller vitt.

Måste hänga i, måste fortsätta den väg jag nu vandrar på. Det finns inga alternativ för mig. Den dröm jag har är att någon kommer vid min sida och vandrar tillsammans med mig. Den drömmen kommer jag aldrig att sluta att drömma.