Istället för månadspeng vill min grabb ha en insättning på Steam. Det är en portal (tror jag) för dylika onlinespel och där kan man köpa tillbehör och sådant till de spel man lirar.

Annat var det förr, då fick man sedlar och gick och handlade en liten gottepåse. Gärna med sockerbit, nötcrème och femöreskolor. En tia räckte långt. Som då fanns som sedel. Ja, vi pratar 70-tal, ok?! (;-)

Åren går och dåtidens månadspeng existerar inte alls, i alla fall inte hos sonen. Det är steaminsättningar som gäller nästan varje månad.

En dag tidigare kom grabben till mig den här gången och jag måste erkänna att jag fortfarande blir väldigt påverkad av det. Det är nästan som att leva två liv. Energierna kommer till mig direkt, när jag har sonen i huset. Visst, det funkar väl hjälpligt när jag lever ensam, men det är fortfarande skillnader.

A ska flyga till äldsta dottern i Umeå i morgon. Hoppas hon får fina dagar där och de ska passa på att fira hennes tjugoandra födelsedag. Det blir ju också lite annorlunda för min del, eftersom jag inte kommer att få träffa henne förrän den 19 december. Men jag har skickat en liten slant till några fräsiga hörlurar som hon själv får köpa på plats så att säga. Det blir enklast så.

Vet inte om det beror på min minskade hydda eller om det är kosten jag kör, men när jag var till frisören igår, var det första gången på många år (kanske någonsin?) som jag kände mig riktigt nöjd efteråt. [Instagram] Stärkt självförtroende på ett sunt vis med kostomläggningen helt enkelt. För denna frisyr gillar jag!

Sen gillar jag personalen på HairDesign. Trevliga och helt i min smak! Rekommenderar dem varmt och nej, jag kör aldrig med sponsrade inlägg. Min blogg är helt fri från kommersiella inslag, även om jag fått en del erbjudanden genom åren.

Sånt jag gillar, sånt skriver jag om.

2014-11-27 Aloe Vera sockerfri

Aloe Vera Original sockerfri till exempel, det är min nya dryck! Den är så god och den passar mig utmärkt istället för all annan skit som jag dragit i mig genom åren. Det blir några stycken i veckan och även om de inte är särskilt billiga, så är det ju värt priset. Alla färgämnen och aromer är naturliga och jag känner mig ju så nyttig samtidigt som de smakar gott.

Måste ju också visa hur november var igår när jag var på väg hem från jobbet:

2014-11-26 Dimma
2014-11-26 Dimma
2014-11-26 Dimma

Så dimmigt och så ruggigt.

Snart åker stakarna fram. Ser att en del redan tjuvstartat, men det vill inte jag göra. Det blir på lördag som huset julifieras.