Vissa saker tar ibland tid för mig. En sådan sak handlar om Lenny Kravitz. Jag har vetat vem det är under många år och lyssnat på några enstaka låtar som varit ok. Mer än så har det inte varit…

Lenny Kravitz

…men för en tid sedan så tänkte jag som så att jag skulle lyssna igenom hans musikkatalog på Spotify och tala om att jag fastnade!

Hittade genast 20 låtar som är kanoners. De har jag lagt i en egen spellista som jag spelar ofta.

Han är musikaliskt begåvad och väldigt gedigen i sitt musikhantverk. Det gungar dessutom härligt i en del av spåren och jag är faktiskt numera redigt förtjust i honom. Musiken är väldigt mångfacetterad och ja, jag gillar honom alltmer. Han är dessutom cool…(vad det nu egentligen betyder)…

Han har ju spelat in en del filmer också och i rollen som Cinna i de två första Hunger Games-filerna så är han ju bara så snygg. Det har jag i och för sig tyckt tidigare också, men det är ju bara ett plus när jag nu även fastnat för hans musik.

Relaterat
Officiell hemsida
Facebook
Twitter
Instagram