Den här posten publiceras mest för att jag ska komma ihåg vilken dag det var då jag bytte rum på jobbet. Det är ju ingenting som jag gör särskilt ofta även om jag varit på samma ställe nu väldigt länge.

2014-10-03

Mitt gamla rum när jag hade plockat ur allting och kört upp sakerna en våning.

2014-10-03

Jag var på jobbet redan kvart i sju för att iordningställa mitt nya rum. Så här ser det ut när kartongerna är tömda och allt är uppställt såsom jag vill ha det. Lyckades med att packa upp allt under en dag. Det känns bra att det är hyfsad ordning nu i alla fall.

2014-10-03

När jag sitter på min kontorsstol och tittar ut mot dörren ser det ut på detta viset. Ja, jag vet det är väldigt internt detta, men så får det vara.

Lina och Malin från infogruppen var så gulliga emot mig. De kom upp med en inflyttningsblomma och det värmde verkligen i hjärtat. För det är ju så att jag känner mig lite utsatt och stressad just nu av olika anledningar i tjänsten och då att få omtänksamhet kändes väldigt fint.

På lunchen idag träffade jag syrran. Jag som alltid brukar ta några bilder, glömde totalt bort det eftersom vi pratade och pratade. Tiden bara försvann och det var mycket som avhandlades under ganska kort tid.

2014-10-03

När jag kom hem från jobbet så hade yngsta sonen kommit. Underbart! Jag var så upp i varv så att jag ordnade om min lilla Marilyn-samling i vardagsrummet. Jag vet att jag inte är någon vidare taveluppsättare och att de inte går kant i kant, men det struntar jag i, jag gillart och det är ju det viktigaste.

Nu ska jag bara mysa med sonen i huset.