Mönstret är detsamma varje natt sedan #gikthelvetet började. Vaknar av att det gör ont i stortåfotleden. Ibland så har jag lyckats somna om en stund, men ibland så måste jag gå upp och ta värktabletter.

Nu börjar jag bli redigt trött på detta. Vänta en dag till, hoppas att jag tillfrisknat så pass att jag kan gå till jobbet. Men det slutar alltid med att jag blir hemma. Även idag och jag blir så stressad av att jag måste vara på jobbet i morgon. Måste nog ringa och prata om alternativa lösningar för nu känner jag mig så uppgiven att det känns som om jag blir hemma veckan ut. Orkar liksom inte hoppas och tro mer att det ska släppa detta helvete så fort som jag önskar.

Det påverkar ju inte bara stortåleden, utan hela jag blir påverkad. Försöker skriva och blogga för att hålla herr Ågren stången. Tittar på film, lyssnar på musik och gosar med katterna när de är inne.

2014-09-24

Fina Felix är så gosig och mysig när jag som bäst behöver det.

Man blir lätt uppgiven. Undrar om och om igen, VARFÖR? Hur länge ska det hålla på den här gången? Känns just nu som det värsta anfallet för mig. Men jag minns en jul- och nyårshelg då det också tog lite mer än en vecka innan det var över… snart är jag där även den här gången.

Tålamod, lugn och distraktioner. Även idag.